BUNDESLIGA: Volfsburugu ceo plen, remi Verdera i Hofenhajma

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 21:18

BUNDESLIGA: Volfsburugu ceo plen, remi Verdera i Hofenhajma

Odigrana još dva meča 5. kola.

Danas su odigrana dva meča petog kola Bundeslige u kojima je Volfsburg savladao Arminiju iz Bilefelda sa 2:1, dok su Verder i Hofenhajm u Bremenu igrali nerešeno 1:1.

Volfsburg je protiv gostiju iz Bilegeda, kako se ispostavilo, sve završio još u prvom poluvrmenu. Vajghorst je doveo domaćina u vođstvo u 19. minutu na asistenciju Arnolda koji je samo minut kasnije duplirao prednost Volfsburga. Gosti su preko Šiploka uspeli samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postignu počlasni pogodak u 80. minutu.

Verder je remizirao sa Hofenhajmom, a gosti su bili bolji tim u ovom meču. Domaćin je poveo već u petom minutu golom Egestajna, a posle tog pogotka je Hofenhajm bio znatno ofaznviniji tim. Međutim, gostima se silna inicijativa nije u potpunosti isplatila, iako su do poluvremena uspeli da izjednače preko Gajgera u 22. minutu. Ispostavilo se da je to bilo sve od golova na ovom meču, iako je Hofenhajm imao još nekoliko dobrih prilika u nastavku, ali se rezultat nije menjao.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.