BUNDESLIGA:  Menhengladbah iskoristio igrača više, uzbudljivo poluvreme u Volfsburgu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2022, 18:07

BUNDESLIGA: Menhengladbah iskoristio igrača više, uzbudljivo poluvreme u Volfsburgu

Povratnik u elitni rang osvojio bod.

Bajern je ubedjivom pobedom protiv  Ajntrahta iz Frankfurta otvorio novu sezonu Bundeslige, a danas su odigrane skoro sve preostale utakmice 1. kola.

Borusija iz Menhengladbaha pred svojim navijačima je savladala Hofenhajm sa 3:1. Gosti su već u 19. minutu ostali sa igračem manje zobg isključenja Poša, ali jsu ipak prvi stigli do gola pogotkom Skova u 25. minutu. Međutim, Borusija je izjednačila u završnici prvog poluvrmeena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko Bensabijanija u 42. minutu pa je na velikom odmoru bilo 1:1. Ipak, u nastavku je Borusija iskoristila igrača više i stigla do prednosti i trijumfa. Prvo je Tiram u 71. minutu povisio na 2:1, da bi konačana rezultat postavio Elvedi u 78. minutu.

Zanimljivo je bilo u Volfsburgu gde je domaćin igrao protiv Verdera iz Bremena, a meč je završen rezultatom 2:2. Sve najzanimljivije u ovom meču viđeno je u prvom poluvremenu. Nmeča je doveo domaćina u vođstvo u 11. minutu, a povratnik u Bundesligu uspeo je da stigne do preokreta za samo dva minuta. Prvo je u 21. minutu poravnao Fulgrug, da bi dva minuta kasnije Bitenkur doneo prednost Verderu na poluvrmenu. U nastavku su mreže mirovale sve do 83. minuta kada je Đilavođi uspeo da obezbedi bod Volfsburgu.

BUNDESLIGA, 1. KOLO

Petak

Ajntraht - Bajern 1:6

Subota

Augzburg  Frajburg 0:4

Borusija Menhengladbah - Hofenhajm 3:1

Bohum - Majnc 1:2

Union - Herta 3:1

Volfsbrug - Verder 2:2

Borusija Dortmund - Bajer (18.30)

Nedelja

Štutgart - Lajpcig (15.30)

Keln - Šalke (17.30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Holand otišao, Ale van stroja, ali Borusija uvek računa na Rojsa

Izvor: RTS, 06.Avg.2022

Fudbaleri Borusije Dortmund uspešno su započeli novu sezonu u Bundesligi, pošto su u prvoj utakmici pobedili Bajer iz Leverkuzena u derbiju. Borusija je na svom stadionu savladala Bajer minimalnim rezultatom (1:0) i tako najavila borbu sa minhenskim Bajernom. . "Milioneri"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.