BRUKA I SRAMOTA: UEFA se sveti Zvezdi, izostavila je sa liste prvaka

Izvor: NaDlanu.com, 27.Maj.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA I SRAMOTA: UEFA se sveti Zvezdi, izostavila je sa liste prvaka

Da li kažnjavaju beogradski tim zbog spornog transparenta?

Na zvaničnom Tviter nalogu Lige šampiona osvanuo je kratak filmić o svim osvajačima ovog takmičenja, ali kojim je Zvezda zakinuta.

Prva greška je napravljena kad je naveden osvajač titule iz Srbije - bilo je pogrešno napisano ime Crvene zvezde kao “Crvenazva Zvezda". >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Ali to nije sve.

Nije bilo dovoljno to što su joj pogrešno napisali ime, već su je u video klipu koji prikazuje sve osvajače trofeja u Kupu evropskih šampiona i Ligi šampiona, izastavili beogradski tim.

From Real Madrid Barcelona​... A history of #UCLfinal winners!

Get the final programme: https://t.co/KVSBYypjkdhttps://t.co/Ziz5n5OFVK

— Champions League (@ChampionsLeague) May 25, 2016

Spekuliše se da je to osveta za transparent navijača crveno-belih "UEFA podržava terorizam", posle prijema Kosova u UEFA.

Prosto je neverovatno da jedna tako ozbiljna organizacija može da zaboravi da je Crvena zvezda 1991. godine pobedila Olimpik na penale i postala prvak Evrope.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.