Izvor: HotSport.rs, 25.Mar.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRITANCI, UPOZNAJTE SE SA SEKSIZMOM: Lepe devojke smeju u hotel, ružne napolje!

A hteo je samo da bude ‘duhovit’…

Selektor Republike Irske Martin O’Nil izazvao je puno potresa na ‘ostrvu’ izjavom o suprugama fudbalera njegove reprezentacije.
Prvo je menadžer ove selekcije Kris Kolmen poručio da će ženama igrača biti zabranjen ulazak u hotel, da bi selektor O ‘Nil šokirao svojom ‘duhovitom’ replikom na Kolmanovu izjavu.
– Da li će žene i devojke fudbalera moći da uđu u hotel? Ako su atraktivne, ona su dobrodošle, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dok one ružnije neće moći – u šaljivom tonu je rekao O’Nil pred prijateljsku utakmicu sa Švajcarskom u Dablinu.
A Novaka Đokovića umeju redovno da napadnu za najmanju sitnicu. Dvostruki aršini uvek ‘nevinih’ Britanaca…

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Noleta zaboravili, prešli na irskog selektora!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2016

Prvo je na meti bio Novak Đoković, ali, britanski mediji su našli novu žrtvu!..Novak je razapet zbog komentara o zaradama teniserki i tenisera, ali se bura stišala. Ništa nije staro kao jučerašnja vest, pa se umesto najboljeg tenisera sveta javnost na ostrvu zabavlja Martinom O'Nilom...On se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.