BRIGA ZA SPARTAK: Sparta uspešna na početku, Kanga načeo protivnika i to kakvom GOLČINOM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRIGA ZA SPARTAK: Sparta uspešna na početku, Kanga načeo protivnika i to kakvom GOLČINOM (FOTO)

Odigrana utakmica prvog kola češkog šampionata.

Fudbaleri Sparte su uspešno započeli sezonu. Ekipa iz Praga u prvom kolu je kao domaćin pobedila Opavu, a rezultat je bio 2:0. Vodeći gol za Spartu dao je Gelor Kanga, a asistencija je upisana Benjaminu Tetehu. Nekadašnji igrač Crvene zvezde golmana protivnika je savladao udarcem sa 30-ak metara u 73. minutu.

Naš @GuelorKanga9 je zategao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još jednu bombu na prvenstvenom meču Sparte iz Praga protiv Opave za vodjstvo od 1:0 u 73. minutu.

Sparta je na kraju pobedila 2:0, a minut pre Kanginog gola teren je napustio Srđan Plavšić. Sparta u četvrtak dolazi u Novi Sad na meč protiv Spartaka. pic.twitter.com/8pRZkhWqB3

— DFRKZCTZ (@pobednikjesam) July 21, 2018

Konačan rezultat postavio je Teteh.

⏱️ Konec zápasu!

Sparta na úvod ligy porazila Opavu 2:0 po gólech Kangy a Tetteha v druhém poločase 💙💛❤️ pic.twitter.com/FltRNmr5Ft

— AC Sparta Praha (@ACSparta_CZ) July 21, 2018

Za Spartu je igrao i Srđan Plavšić, do 72. minuta, dok je Vukadin Vukadinović ušao deset minuta kasnije. Mihailo Ristić, koji je kao i Kanga i Plavšić nosio dres Zvezde nije ulazio na teren. I u redovima Opave ima Srba, pa je Nemanja Kuzmanović kao kapiten sve vreme bio na terenu, dok Marko Radić nije dobio šansu.

Sparta će u četvrtak gostovati u Novom Sadu Spartaku, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kangina strela lansirala novu Spartu, sad da vidimo koliko može Spartak (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2018

Sparta je sezonu otvorila važnom pobedom nad Opavom (2:0). Jedan od junaka slavlja ekipe Pavela Hapala bio je bivši fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga, koji je otpor upornog protivnika slomio efektnim pogotkom u 73. minutu i tako otvorio svom timu put do pobede. Gabonac je tada sjajno gađao sa oko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.