BREGAR NAKON DEBAKLA: Nismo očekivali ovakvu taktiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 00:21

BREGAR NAKON DEBAKLA: "Nismo očekivali ovakvu taktiku"

Prosto su bili iznenađeni...

Rukometašice Srbije zabeležile su i drugi poraz na Svetskom prvenstvu (37:28). Od naših devojaka bolja je bila selekcija Rumunije. Selektor Srbije Uroš Bregar kaže da naša selekcija nije bila pripremljena za tempo koji su nametnule Rumunke.

- Čestitke Rumuniji na pobedi. Nismo očekivali ovu taktiku. Nisam iznenađen ali smo bili donekle nepripremljeni na taj tempo igre. Činjenica je da je Rumunija igrala dobro, naročito u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poluvremenu. U drugom smo mi promenili strategiju donekle, smanjili na tri razlike, ali su nas dva isključenja izbacila iz koloseka i nismo uspeli da se vratimo. Tužan sam zbog poraza, naročito posle onakvog meča sa Danskom, ali sledi Čile i fokus na taj duel - rekao je Bregar.

Golman i jedna od najiskusnijih igračica srpskog tima, Marija Čolić, smatra da su ovakvi mečevi važni za sve mlade rukometašice i njihov budući razvoj.

- Odigrale smo jedno dobro poluvreme, ali to nije bilo doljno da upišemo pobedu. Za mene je pozitivno što je danas mnogo mladih igračica imalo priliku da oseti kako je igrati sa izuzetnim timom kao što je Rumunija i verujem da će sve one koje su debitantkinje na ovom prvenstvu za nekoliko godina imati i dovoljno iskustva da pobeđuju i Rumuniju i timove sa još većim renomeom. Čestitke Rumuniji na pobedi i mojim saigračicama na borbi - rekla je Čolićeva.

Srbija poslednji meč preliminarne runde igra protiv Čilea u utorak od 18.00, a za plasman dalje potrebna je pobeda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.