BRAVO ZA BORBU, ALI NE VIŠE OD TOGA: Rukometašice Srbije glatko poražene, sad slede GLAVNA ISKUŠENJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 23:11

BRAVO ZA BORBU, ALI NE VIŠE OD TOGA: Rukometašice Srbije glatko poražene, sad slede GLAVNA ISKUŠENJA

Idemo dalje.

Rukometašice Srbije izgubile su od Rusije sa 32:22 (15:9) u utakmici poslednjeg kola grupe B na Svetskom prvenstvu u Španiji.

U prethodna dva kola, Srbija je savladala Poljsku i Kamerun, pa je osigurala prolaz u glavnu rundu, gde je sada čekaju okršaji sa olimpijskim šampionom Francuskom, te sa Crnom Gorom i Slovenijom.

Meč sa Rusijom bio je značajan jer se bodovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenose u drugu fazu, a iz novoformirane grupe od šest ekipa, samo dve prolaze u četvrtfinale.

Kratko se držala ekipa Uroša Bregara. Već u desetom minutu pivotmen Marija Petrović dobila je direktan crveni karton jer je laktom udarila protivničku igračicu. Jeste Srbija povela sa 9:8 lobom Aleksandre Stamenić u 18. minutu, ali zatim do poluvremena nije postigla nijedan gol, pa su Ruskinje vodile sa 15:9 posle trideset minuta igre.

Sve dileme u vezi sa pobednikom rešene su već početkom drugog poluvremena, kada se Rusija odlepila na +9, a Srbija je doživela još jedan peh do kraja – Jovana Kovačević povredila je lakat sredinom drugog poluvremena i nije se vraćala na parket.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUKOMETAŠICE DOŽIVELE TEŽAK PORAZ OD RUSIJE I PRENELE 2 BODA U NAREDNU FAZU: Slede okršaji sa Francuskom, Crnom Gorom i Slovenijom

Izvor: Kurir, 08.Dec.2021, 08:18

Rukometašice Srbije izgubile su od Rusije u trećem kolu Grupe B SP i ostale bez bodova koji bi bili dragoceni u narednoj fazi takmičenja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.