BRAVO ORLIĆI: Mladi fudbaleri Srbije plasirali se na Evropsko prvenstvo

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO "ORLIĆI": Mladi fudbaleri Srbije plasirali se na Evropsko prvenstvo

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo u Italiji, pošto je večeras obezbedila prvo mesto u kvalifikacionoj Grupi sedam Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo u Italiji, pošto je večeras obezbedila prvo mesto u kvalifikacionoj Grupi sedam.Reprezentacija Srbije za igrače do 21 godine večeras je u Novom Sadu na stadionu "Karađorđe" >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << igrala nerešeno bez golova s Austrijom, što je bilo dovoljno da tim Gorana Đorovića izbori plasman na kontinentalni šampionat naredne godine."Orlići" su pred nekoliko hiljada navijača na "Karađorđu" nadigrali Austriju, ali ipak nisu uspeli da dođu do pobede.Srbija je kolo pra kraja prva na tabeli Grupe sedam kvalifikacija za EP sa 25 bodova, šest više od Rusije i Austrije.Poslednji meč u kvalifikacijama Srbija će igrati u ponedeljak protiv Jermenije.Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine igraće se naredne godine 16. do 30. juna.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orlići se plasirali na Evropsko prvenstvo

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Italiji i San Marinu u junu 2019. godine...Čestitamo mladoj reprezentaciji Srbije plasman na Evropsko prvenstvo, koje se 2019. godine održava u Italiji i San Marinu!..#Orlici#U21EURO#FSSpic.twitter.com/O9kp8A7OrR..Mlada...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.