BRAVO MOMCI! Vasiću i Beđiku srebro na Svetskom kupu u Beogradu

Izvor: Kurir, 07.Maj.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO MOMCI! Vasiću i Beđiku srebro na Svetskom kupu u Beogradu

.

Vasić i Beđik su u finalnoj trci ostvarili vreme 7:02,77, iza pobedničke posade Velike Britanije (Jakob Douson i Metju Rositer), koji su u cilj stigli u vremenu 7:00, 25 Treće mesto osvojili su Česi Jakub Podražil i Lukas Helešić (7:05, 57)

Kasnije danas u finalu skifa priliku da osvoji medalju imaće i srpski reprezentativac Marko Marjanović

Na prvom ovogodišnjem Svetskom kupu na Adi Ciganliji učestvuju veslači i veslačice iz 26 zemalja

Autor: Kurir sport,Tanjug

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vasić i Beđik osvojili srebro u Beogradu

Izvor: B92, 07.Maj.2017

Srpski veslački dvojac bez kormilara Miloš Vasić i Nenad Beđik osvojio je danas srebrnu medalju na Svetskom kupu u Beogradu. Treće mesto osvojili su Česi Jakub Podražil i Lukas Helešić (7:05,57).

Nastavak na B92...

Srebro za Vasića i Beđika

Izvor: Vesti-online.com, 07.Maj.2017

Srpski veslački dvojac bez kormilara Miloš Vasić i Nenad Beđik osvojio je srebrnu medalju na Svetskom kupu u Beogradu...Vasić i Beđik su u finalnoj trci ostvarili vreme 7:02,77, iza pobedničke posade Velike Britanije (Jakob Douson i Metju Rositer), koji su u cilj stigli u vremenu 7:00,25. Treće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.