Vasiću i Beđiku srebro, Marjanoviću bronza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasiću i Beđiku srebro, Marjanoviću bronza

Srpski veslači osvojili su dve medalje na prvom ovogodišnjem takmičenju Svetskog kupa koje je održana na beogradskoj Adi Ciganliji.

Prvo je dvojac bez kormilara Miloš Vasić i Nenad Beđik osvojio srebrnu medalju, a potom je Marko Marjanović u skifu stigao do bronzanog odličja.

Vasić i Beđik su u finalnoj trci ostvarili vreme 7:02,77, iza pobedničke posade Velike Britanije (Jakob Douson i Metju Rositer), koji su u cilj stigli u vremenu 7:00,25. Treće mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osvojili su Česi Jakub Podržali i Lukas Helešić (7:05,57).

Sjajan dan za srpsko veslanje upotpunio je Marjanović, koji je trku završio u vremenu 6:55,71, iza pobednika Švajcarca Nika Stalhberga (6:53,23) i drugoplasiranog Hrvata Damira Martina (6:53,65).

Na prvom ovogodišnjem Svetskom kupu na Adi Ciganliji učestvovali su veslači i veslačice iz 26 zemalja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.