Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRATSKI: Luka Jović ima poruku za Kataija! (FOTO)

Navijalo se sinoć i u Lisabonu…

Poigravao se Katai sa odbranom Ludogoreca, podsetio je na majstore kakve je Zvezda u prošlosti imala. Dokazao je da sa punim pravom nosi “desetku” crveno-belih. Postigao je kapiten Crvene zvezde jedan, a mogao je i još koji pogodak da je bilo više sreće.
Njegov bivši saigrač, a sada prvotimac lisabonske Benfike, Luka Jović, opisao je igru lucidnog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Srbobranca rečima: “Doktore fudbala, ajde bre!!!”
 
Doktore fudbala,ajde bre!!!
A photo posted by Luka Jovic ❤️Andjela❤️ (@lukajovic_35) on Jul 26, 2016 at 12:08pm PDT

 
(Izvor:Instagram/lukajovic_35)
Pripremio: Stefan Stupar
The post BRATSKI: Luka Jović ima poruku za Kataija! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.