BOMBA iz Zagreba: Lazar Marković u Dinamu?!

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA iz Zagreba: Lazar Marković u Dinamu?!

Srpski fudbaler ponuđen je hrvatskom klubu nakon rastanka sa Fulamom

Lazar Marković je slobodan igrač i u potrazi je za novim klubom, pošto se rastao sa Fulamom u kojem je proveo poslednju polusezonu.

To mu je bio osmi klub u poslednjih osam sezona, u kojima je imao vrlo blede role.

Pričalo se da bi mogao da se vrati u Tursku ovog leta, a onda je stigla bombastična vest iz komšiluka.

Lazar Marković je ponuđen Dinamu iz Zagreba!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Jutarnji list" saznaje iz pouzdanih izvora da se pregovara o toj mogućnosti, a da je Marković tražio platu od 900.000 evra.

Zagrebački dnevnik prenosi da je u pitanju samo ponuda, koja ne znači da će biti i prihvaćena, već se samo razmatra, kao i da je Bešiktaš "u igri", i to sa navodno većim novcem, ali da turski klub ipak nije prva opcija jer je u prethodnom periodu imao finansijskih poteškoća.

Da li će posle Portugala, Engleske, Turske i Belgije Marković izabrati da nastavi karijeru u Hrvatskoj? Odgovor ćemo saznati uskoro...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.