BOMBA - Lester želi legendu italijanskog fudbala!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''BOMBA'' - Lester želi legendu italijanskog fudbala!

"Lisice" će naredne sezone igrati u Ligi šampiona, a Ranijeri ima sjajnu ideju za prelazni rok.

Lester Siti je najveće iznenađenje u modernom fudbalu, jure istorijsku titulu Premijer lige, a već su izborili plasman u najelitnije evropsko takmičenje.

Povodom toga, čelnici već imaju u planu spisak pojačanja, koja su prekopotrebna, jer će klub igrati dva teška takmičenja u isto vreme.

Neverovatna vest stiže sa Apenina, kako navode italijanski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Klaudio Ranijeri je zainteresovan da na leto dovede ikonu Rome, Frančeska Totija!

Podsetimo, "Princ Rima" je lošim odnosima sa trenerom "Vučice" Lućanom Spaletijem, pa se ne očekuje produžetak saradnje sa klubom u kom je proveo celu svoju karijeru ili tačno 23 godine.

Mnogi klubovi širom sveta žele da vide bar na godinu dana jednog od najvećih italijanskih igrača ikada i osvajača Svetskog prvenstva 2006. godine. Ipak, pretpostavlja se da bi Ranijerijev sjajan odnos sa 39-godišnjim Totijem mogao da presudi, kao i igranje u Ligi šampiona.

Ukoliko "Lisice" stvarno ostvare ovaj transfer, njihova baza fanova širom sveta će se svakako još više proširiti, a 'fudbalska bajka' Lestera će dobiti novu dimenziju u vidu legendarne 'desetke' Rome.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.