BOLJE DA NISU DOLAZILI: Liverpul ponizio Mančester u derbiju Engleske (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2023, 20:28

BOLJE DA NISU DOLAZILI: Liverpul ponizio Mančester u derbiju Engleske (VIDEO)

Još jedno magično veče na Enfildu.

Fudbaleri Liverpula ubedljivo su savladali Mančester junajted (7:0) u meču 26. kola Premijer lige.

Đavoli su u derbi Engleske ušli kao blagi favoriti, imajući u vidu formu i plasman na tabeli. No, na terenu je bilo totalno suprotno. Zaigrala je četa Jirgena Klopa kao u sezoni kada su osvojili šampionsku titulu.

U prvom delu igre, Crveni su tek u samoj završnici uspeli da otvore mrežu Junajteda. To >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uradio Kodi Gakpo posle pasa Robertsona.

Ali, u nastavku prava rapsodija. U 50. minutu je sve bilo rešeno. Nunjez i još jednom Gakpo su varali nemoćnog De Heu

Crveni tu nisu stali, još četiri komada u golu gostiju. Redom su pogađali, Salah, Nunjez, još jednom Salah i na kraju se u strelce upisao i Bobi Firmino.

Liverpul se nakon ovog trijumfa popeo na petu poziciji i na samo tri boda je od Lige šampiona uz meč manje od četvrtoplasiranog Totenhema. Junajted je sa druge strane, treći sa sedam bodova više od Crvenih.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

 Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.