BOGDANE, MAJSTORE: Definitivno dokaz da je ‘prerastao’ Evroligu i spreman za NBA! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOGDANE, MAJSTORE: Definitivno dokaz da je ‘prerastao’ Evroligu i spreman za NBA! (VIDEO)

‘Dabl-dabl’ Bogdana Bogdanovića, ne kada se radi o učinku na jednom meču, nego o MVP nagradama u prve dve runde plej-ofa Evrolige.

Ako je dominacija u prvom meču protiv Panatinaikosa za neke bilo iznenađenje ili samo ‘srećan dan’ Bogdana Bogdanovića, druga runda odgovor – ne, Bogdan je jednostavno sazreo i počeo da melje sve na putu ka toliko željenoj tituli Evrolige.
Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << reprezentativac je u drugom meču protiv Panatinaikosa u Atini vodio Fenerbahče do druge pobede uz fenomenalne cifre.

Bek ‘kanarinaca’ je u drugoj utakmici ubacio dva poena više nego u prvoj, imao je 25, uz osam skokova i šest asistencija. To mu je donelo sjajan indeks korisnosti 35 (jedan više od saigrača Ekpea Judoa), zbog čega je drugi put uzastopno proglašen za MVP-ja runde. ‘Dabl-dabl’!
Što je još bitnije za njega i tim Željka Obradovića, sa dve pobede koje je doneo svom timu, vrlo su blizu plasmana na ‘fajnal-for’ Evrolige, jer im sada predstoje dueli u Istanbulu, a dovoljna samo jedna pobeda.

(Izvor: youtube / EUROLEAGUE BASKETBALL)
The post BOGDANE, MAJSTORE: Definitivno dokaz da je ‘prerastao’ Evroligu i spreman za NBA! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Hoksi se ne predaju

Izvor: MVP.rs, 23.Apr.2017, 02:12

Atlanta je sjajnom igrom stigla do ubedljive pobede...Iako su Vašington Vizardsi sigurnom igrom ostvarili dve pobede u prve dve utakmice prve runde doigravanja protiv Atlanta Hoksa, Hoksi i Pol Milsap se nisu predavali. Iskusni košarkaš, koji je tokom prve dve utakmice vodio veliku borbu sa Markifom...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.