Evroliga: Bogdanović ponovo MVP

Izvor: B92, 22.Apr.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Bogdanović ponovo MVP

Bogdan Bogdanović proglasen je za najkorisnijeg igraca i druge runde plej-ofa Evrolige, pošto je predvodio Fenerbahče do nove pobede protiv Panatinaikosa.

Srpski reprezentativac je sa učinkom od 25 poena, osam skokova i šest asitencija imao indeks korisnosti 35, isti kao u prvom kolu kada je takođe bio MVP), za jedan poen više od saigrača Ekpea Judoa.

Fenerbahče u narednom meču dočekuje Panatinaikos i ima priliku da sa maksimalnih 3:0 izbori plasman na zavrsni turniru, na domaćem terenu u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UHVATIO ZALET: Bogdan PONOVO pravio probleme Grcima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017

Fenerbahče stigao do nove pobede protiv Panatinaikosa...Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović proglašen je za najkorisnijeg igrača i druge runde plej-ofa Evrolige, nakon što je predvodio Fenerbahče do nove pobede protiv Panatinaikosa u Atini 80:75...DŽIKIĆ: Vršac nas je namučio..STIGLE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.