BODOVI ODLETELI SA KROVA: Spartak slavio u derbiju sredine tabele

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 20:14

BODOVI ODLETELI SA KROVA: Spartak slavio u derbiju sredine tabele

Ništa nije polazilo za nogom Voždovcu.

Fudbaleri Spartaka se pobedom od 0:2 protiv Voždovca vraćaju u Suboticu sa celim plenom.

Poveo je Spartak u 68. minutu. Miloš Mijić je tri minuta po ulasku na teren poslao odličan centaršut ka Andreju Todoroskom, a udarac glavom veziste iz Prilepa usmerio je loptu u gol.

Nade fudbalera Voždovca da mogu barem do izjednačenja ugasio je Jovan Lukić u nadoknadi vremena. Sa dvadesetak metara šut je bio dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << precizan da lopta ponovo zatrese mrežu domaćih.

Tim iz Subotice se sa tri boda domogao devete pozicije, i sledeće sedmice, eventualnom pobedom u meču sa Novim Pazarom, mogao bi da se domogne plej-of zone.

Sa druge strane, Voždovac je produbio rezultatsku krizu, a gostovanje u petak Vojvodini u Novom Sadu biće ključno za izbegavanje plej-auta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.