BLIZU KONAČNE ODLUKE: Napadač na kraju sezone završava karijeru?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021, 18:01

BLIZU KONAČNE ODLUKE: Napadač na kraju sezone završava karijeru?

Već nekoliko godina u padu forme.

Argentinski napadač Gonzalo Iguain (33) mogao bi na kraju ove sezone da završi igračku karijeru.

Juventus se uzdigao posle lošeg starta sezone, ima šest vezanih pobeda, a večeras (21.00) ga očekuje teško gostovanje Zenitu. Domaćin želi da sruši Staru damu, a kvota na keca je 3,25, iks je 3,20, dok je dvojka 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zenit - Juventus.

Engleski i američki mediji prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi u slučaju da ga Inter Majami otpusti, Argentinac najverovatnije završio karijeru.

Iguain ima još dve godine ugovora sa timom Dejvida Bekama, ali bi oni želeli da se reše njegove velike plate.

Iskusni napadač je u svojoj bogatoj karijeri nastupao za klubove kao što su River Plejt, Real Madrid, Napoli, Juventus, Milan i Čelsi.

Dres reprezentacije Argentine nosio je 75 puta, Iguain je za Gaučose postigao 31 gol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.