BLAUGRANA ZAVIJENA U CRNO: Čuveni golman Barselone iznenada preminuo u 46. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 13:12

BLAUGRANA ZAVIJENA U CRNO: Čuveni golman Barselone iznenada preminuo u 46. godini

Osvojio je dve titule šampiona Španije, jedan Kup kralja, u a bio je i mladi reprezentativac "crvene furije" s kojom je bio prvak Evrope.

Bivši golman Barselone i sportski direktor Ovijeda, Frančesk Arnau, preminuo je iznenada u 46. godini.

U prvom meču polufinala plej-ofa za plasman u Premijer ligu Bornmut je kao domaćin slavio protiv Brenforda sa 1:0, pa nas danas (13.30) očekuje uzbudljiv revanš i paklena borba za plasman u finale na Vembliju. Kvota na keca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 2,05, na iks 3,40, a na dvojku 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brentford - Bornmut.

Arnau je karijeru počeo u Barseloni, a za prvi tim tog kluba i Malage branio je na 274 utakmice u LaLigi.

Osvojio je dve titule šampiona, jedan Kup kralja, u a bio je i mladi reprezentativac Španije s kojom je bio prvak Evrope.

- Duboko žalimo zbog smrti Arnaua, koji je došao u Barselonu kao dete, potom bio golman prvog tima od 1998. do 2001. godine. Počivaj u miru - objavila je Barselona.

🖤 Lamentem profundament la mort de Francesc Arnau (1975), format al futbol base del FC Barcelona i porter del primer equip entre 1998 i 2001. Actualment, exercia de director esportiu del Real Oviedo. Descansi en pau 🙏 pic.twitter.com/WE5m3Kd8i6

— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) May 22, 2021
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Iznenada preminuo bivši golman Barselone

Izvor: OkRadio.rs, 22.Maj.2021

Bivši golman Barselone Frančesk Arnau preminuo je u 46. godini. Samo dan pre svog rođendana, iznenada je preminuo sportski direktor Ovijeda i čovek koji je bio na putu da se vrati na Nou Kamp na poziv Đoana Laporte.   Arnau je ponikao u Barseloni, a za prvi tim tog kluba i Malage branio je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.