Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2021, 11:11

Iznenada preminuo sportski direktor Ovijeda i bivši golman Barselone Fransesk Arnau

Klub iz Asturije saopštio tužnu vest

Tužna vest stiže iz Španije. U subotu rano ujutru iznenada je preminuo sportski direktor Ovijeda, 45-godišnji Fransesk Arnau.

Klub iz Astorije porukom na društvenim mrežama izjavio je saučešće porodici, a nadovezala se Barselona, za koju je Arnau svojevremeno branio.

18.00: (10,0) Valjadolid (5,50) Atletiko Madrid (1,30)

Nekadašnji golman ponikao je upravo u katalonskom klubu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čiji je član bio do 2001. godine. Redovno je nastupao za B tim, dok je u najjačoj selekciji sakupio 24 prvenstvena nastupa, pošto su prednost imali Rud Hesp i Pepe Rejna. Iz Barse je otišao u Malagu, gde je proveo deset godina i imao mnogo važniju ulogu. Za plavo-bele je sakupio 131 nastup u Primeri, a poslednju utakmicu branio je 21. maja 2011, baš protiv svog matičnog kluba, Barselone.

18.00: (4,30) Eibar (3,90) Barselona (1,78)

Sa Malagom je 2002. osvojio Intertoto kup, a kao član Barse bio je prvak Španije 1999. i osvajač Kupa kralja 1997. Sa mladom reprezentacijom Španije postao je evropski šampion 1998, ali za A selekciju nije branio.

Po završetku karijere postao je sportski direktor Malage, a od 2019. je tu funkciju obavljao u Ovijedu.

Pre mesec dana španski mediji pominjali su da Đoan Laporta želi Arnaua za tehničkog direktora Barselone.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Preminuo bivši golman Barselone

Izvor: RTS, 22.Maj.2021

Bivši čuvar mreže Barselone i dosadašnji sportski direktor Ovijeda Fransesk Arnau iznenada je preminuo u 46. godini. . Prerani odlazak svog bivšeg golmana Barsa je potvrdila na svom sajtu i profilima na društvenim mrežama uputivši poruke saučešća porodici i prijateljima...Fransesk...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.