BL - Moćni Keln, loše vesti za Muslina!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2016, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Moćni Keln, loše vesti za Muslina!

Prva utakmica trećeg kola Bundeslige protekla je u znaku ekipe Kelna.

Popularni ''Jarčevi'' nastavili su sa odličnim rezultatima u novoj sezoni Bundeslige.

Oni su večeras na svom terenu lako izašli na kraj sa ekipom Frajburga, savladali je rezultatom 3:0, pa će ovu noć provesti na čelu tabele sa ukupno sedam osvojenih bodova i ukupnom gol razlikom 5:0.

Na vodeći gol ekipe Kelna čekalo se 29 minuta, kada je Modeste na asistenciju Risea >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << savladao golmana gostiju, da bi samo dva minuta kasnije Bitenkur duplirao prednost ''Jarčeva'' na 2:0.

To, ipak, nije bilo sve u prvom poluvremenu.

Igrao se 43. minut meča, kada je Sorensen asistirao Modesteu, a ovaj svojim drugim golom zapečatio sudbinu ekipe Frajburga - 3:0.

U nastavku, Keln je zadržao ovo ubedljivo vođstvo, a kakav-takav doprinos trijumfu dao je i naš Miloš Jojić koji je zaigrao u poslednjih deset minuta, dok aktuelnog srpskog reprezentativca Filipa Mladenovića nije bilo na terenu. On je svih 90 minuta proveo na klupi za rezerve, baš kao i Aleksandar Ignjovski u ekipi Frajburga.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BL: Keln ubedljiv protiv Frajburga

Izvor: B92, 16.Sep.2016

Treće kolo Bundeslige otvorili su fudbaleri Kelna i Frajburga, a domaćin je upisao ubeldjivu pobedu " 3:0 (3:0). Ekipa Petera Stegera je od starta delovala bolja na terenu i sva tri pogotka dala u prvom poluvremenu.

Nastavak na B92...

Keln za 14 minuta torpedovao novajliju u Bundesligi!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Sep.2016

Druga pobeda za Keln u novoj sezoni Bundeslige i to kakva! Za samo 14 minuta prvog poluvremena torpedovali su novajliju Frajburg  - 3:0 (3:0)...Dvostruki strelac bio je Modest u 29. i 43. minutu, dok je između njegova dva gola pogađao Bitenkur u 31. minutu...Ova pobeda znači da će jarčevi prenoćiti...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.