Loš dan za Srbe u Čempionšipu...

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loš dan za Srbe u Čempionšipu...

Jedino je Slaviša Jokanović sa svojim Fulamom uspeo da izbegne poraz...

Posle fenomenalne partije u prošlom kolu protiv Kvins Park Rendžersa, kada su slavili sa čak 6:0, fudbaleri Njukasla danas su na svom terenu poraženi u duelu sa ekipom Vulverhemptona.

Vulvsi su slavili sa 2:0, a našeg Aleksandra Mitrovića nije bilo u startnoj postavi Njukasla, iako je protiv KPR-a postigao svoj prvi gol u novoj sezoni.

Gosti su trijumf najavili u 29. minutu, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Mbemba postigao autogol, a konačnih 0:2 postavio je Kosta u 62. minutu meča.

Minut kasnije, Rafa Benitez je odlučio da na teren pošalje Mitrovića, ali srpski reprezentativac nije uspeo da donese preokret.

Ništa bilje nije prošao ni Stojkovićev Notingem, koji je pred svojim navijačima poražen od Noriča sa 2:1.

Gosti su najveću priliku za vođstvo imali u 33. minutu, kada su iznudili jedanaesterac, ali je Vladimir Stojković zaustavio šut Hulahana sa bele tačke!

Sedam minuta kasnije, Notingem je poveo golom Veliosa i činilo se tada da bi bodovi mogli da ostanu domaćem timu.

Međutim, u nastavku potpuni preokret. Prvo je Houson u 52. minutu izjednačio, da bi Dorans u 66. postavio konačnih 1:2.

Kako rekosmo na početku, poraz od naših predstavnika izbegao je Slaviša Jokanović sa Fulamom, koji je igrao 0:0 na gostovanju Fulamu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zenga pisao istoriju Vulvsa u Njukaslu, Jokanu samo bod, Notingemu ne pomaže ni Stojković

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2016

Vulverhempton poslednji put slavio u Njukaslu daleke 1959. godine..Fudbaleri Hadersfilda nastavljaju da gledaju ostatak Čempionšipa sa vrha tabele. Ekipa Dejvida Vagnera je u osmom kolu Čempionšipša na svom terenu savladala nekadašnjeg premijerligaša Kvins Park Rendžers sa 2:1...Kejsi Palmer...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.