BL - Majnc petardirao Frajburg

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Majnc "petardirao" Frajburg

Mladi Mateta postigao svoj prvi het-trik u Bundesligi.

Majnc u derbiju donje polovine Bundeslige razbio Frajburg sa 5:0, prekinuvši seriju od četiri vezana poraza.

Gosti su imali prvu pravu priliku na meču preko Štencela, ali od tada je sve u znaku domaćina.

U dvadesetom minutu Majnc dolazi do vođstva od 1:0 preko Boetisa u 20. minutu, da bi  Matita napravi svoj mini šou sa dva gola u razmaku od osam minuta.

Rezultatom 3:0 se otišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na poluvreme, ali i posle nastavka smo imali reprizu događanja iz prvog dela igre.

Majnc je prepustio inicijativu Frajburgu koji nije koristio svoje šanse da bi domaći opet iz dva brza napada postigli i dva gola.

Prvo je u 73. minutu Onisivo povisio na 4:0 da bi tačku na meč stavio Mateta svojim trećim golom i tako postavio konačnih 5:0 u Majncu.

Posle ove utakmice dva tima su samo rotirala svoje pozicije, Majnc se popeo na 12-to dok je Frajburg pao na 13-to mesto Bundeslige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Serije A - "Prazne puške" na "Tardiniju"

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 17:07

U okviru 31. kola Serije A, Parma je ugostila ekipu Torina...Fudbaleri Parme dočekali su na svom "Enio Tardiniju" ekipu Valtera Macarija, a meč je okončan sa najnepopularnijim rezultatom, 0:0...Nije bilo puno izglednih prilika, gosti, koji su u dobroj formi, su bili konkretniji, prvi pokušaj imao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.