BIVŠI ŠAMPION RAZBIO KASU - ZA TANDEM 217 MILIONA EVRA: Mančester dovodi OTKROVENJE sezone!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 19:23

BIVŠI ŠAMPION RAZBIO KASU - ZA TANDEM 217 MILIONA EVRA: Mančester dovodi OTKROVENJE sezone!

Papreno.

Posle najave da bi u predstojećem prelaznom roku na "Etihad" mogli da dovedu Romelua Lukakua iz Intera (više pročitajte OVDE), čelnici Mančester Sitija spremni su da još više pomere granicu i "razbiju kasu".

Naime, britanski mediji prenose da je menadžer Sitija Pep Gvardiola, posle razgovora sa jednom od najvećih zvezda Kevina de Brujnea, krenuo u napad na superzvezdu Aston Vile - Džeka Griliša.

Katalonac je već pripremio listu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želja za sledeći prelazni rok, a na njemu je debelim flomasterom podvučeno ime i prezime Džeka Griliša!

Ugledni "Independent" tvrdi da je novopečeni engleski reprezentativac na samom vrhu projektovanih nosilaca igre Sitija u budućnosti, ispred Harija Kejna i Lionela Mesija, o čijim transferima se takođe dugo priča.

Kapiten Vile je smišljen kao idealni vođa novog tima Mančester Sitija. U ovom trenutku Griliš je procenjen na okruglo 100.000.000 funti, što je cirka 112.500.000 evra, što je prevelika suma za fudbalera koji još nije omirisao učešće na evropskoj klupskoj sceni, u najelitnijim takmičenjima kao što su Liga šampiona i Liga Evrope.

Jack Grealish sería uno de los objetivos marcados por Pep Guardiola para reforzar al Manchester City. Aston Villa no permitiría su salida por menos de €130M. ¿Qué les parece? pic.twitter.com/OVHAG8wzTc

— Luis Fdo Restrepo (@luisferpo) November 23, 2020

Sa druge strane čelnici Aston Vile ne žele da razgovaraju ispod 130.000.000 evra, pa je pitanje da li će Siti biti spreman da ponudi toliki novac, za igrača koji se nije dokazao na evropskoj sceni.

Podsetimo, Griliš je nedavno debitovao u selekciji Engleske, ali to ne umanjuje činjenicu da igra na vrhunskom nivou i predstavlja najboljeg igrača u ekipi koja je "otkrovenje" Premijer lige. Inače, Džek je od starta sezone upisao šest asistencija i pet golova za klub sa Vila parka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.