BIO JE TRAŽENA ROBA: Kapiten Baskonije potpisao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 14:55

BIO JE TRAŽENA ROBA: Kapiten Baskonije potpisao!

Ugovor do juna 2029. godine.

Kapiten Baskonije Tadas Sedekerskis produžio je ugovor do juna 2029. godine, saopštio je košarkaški klub iz Vitorije. Sedekerskis (26) je član Baskonije od 2013. godine.

Litvanski košarkaš je za klub iz Vitorije odigrao 278 utakmica, od čega 120 u Evroligi. Sa Baskonijom je osvojio titulu u španskom prvenstvu 2020. godine.

It's a memorable day for Baskonia and Tadas Sedekerskis 👏🏽

The Lithuanian >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << captain extended his contract until 2029:https://t.co/25pNMIs8NR

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) March 4, 2024

Sedekerskis ove sezone u Evroligi u proseku beleži 9,8 poena, sedam skokova i 1,4 asistencije po utakmici i za njega je vladalo veliko unteresovanje brojnih klubova u Evroligi.

Baskonija se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli Evrolige sa 14 pobeda i 13 poraza, a u narednom kolu na svom terenu igraće sa Albom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.