BIĆE GUŽVA ZA TITULU ABA LIGE: Mornar doveo veliko pojačanje u Bar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 16:27

BIĆE GUŽVA ZA TITULU ABA LIGE: Mornar doveo veliko pojačanje u Bar (FOTO)

Amerikanac stigao iz Izraela.

Klubovi iz ABA lige tek treba da krenu sa pripremama za novu sezonu, ali se zato već uveliko radi na pojačanjima kako bi spremni ušli u novu sezonu.

Najviše se očekuje od najjačih klubova i tu prednjače Crvena zvezda, Partizan i Budućnost, ali ne zaostaje ni barskii Mornar koji je doveo peto pojačanje.

Trey Lewis peto pojačanje Mornara za novu sezonu! https://t.co/GJjdOBsFJH via @MornarBar pic.twitter.com/gJVYOe6vy5 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

— KK Mornar Bar (@MornarBar) July 24, 2021

Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras (21.00) Mladost iz Lučana morala da padne. Kvota na keca je 1,10, a na ponedu domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mladost Lučani.

Novi član Mornara je Trej Luis koji je stigao iz izraelskog Makabi Rišona. Amerikanac igra na poziciji beka šutera, a u prethodnoj sezoni je prosečno po meču postizao 14,3 poena uz dva skoka i skor odve asistencije po meču. Luis je tokom karijere osim u Izraelu, igroa i u Nemačkoj za Bajrot i Ulm, kao i Gravelin i Burg u Francuskoj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.