Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ EMOCIJA PREMA BIVŠEM KLUBU: Blažič u Ljubljani želi nastavak Zvezdinog pobedonosnog niza

Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič, koji je pre dve sezone nosio dres Olimpije, rekao je da će bez emocija odigrati protiv bivšeg kluba  iz Ljubljane, jer mu je najbitnije da crveno-beli nastave pobednički niz u Jadranskoj ligi.

– Drago mi je što ću ponovo biti u prilici da igram u Ljubljani. Međutim, emocije ovog puta ostavljam po strani, jer želim da sa Zvezdom nastavim pobednički niz u Jadranskoj ligi. Potrudiću se da pružim što bolju partiju i pomognem mom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << timu da zabeleži još jedan trijumf – rekao je za klupski sajt Blažič.
Izabranici trenera Dejana Radonjića su u petak uveče poraženi na startu Top 16 faze Evrolige od Reala (79:72),a ne ostaje im mnogo vremena za odmor i pripremu za meč sa Olimpijom..
– Najveći problem predstavlja manjak vremena između dve utakmice. Bitno je da malo „ohladimo glave“ i da se fizički oporavimo. Oni imaju ambicje da se plasiraju plej-of regionanog takmičenja i zato će se sigurno makismalno potruditi da iskoriste naš umor, ali i prednost domaćeg terena. Moramo što bolje da se pripremimo i da ostvarimo trijumf – zaključio je Blažic.
Utakmica Olimpija – Crvena zvezda igra se u nedelju od 19 sati u dvorani Stožice u Ljubljani.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.