BEZ DLAKE NA JEZIKU: Duško OTKRIO da li Saša treba da vodi Orlove!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Duško OTKRIO da li Saša treba da vodi Orlove!

Pravo u centar.

Nije uspeo Duško Savanović da sa Srbijom osvoji medalju na Svetskom prvenstvu u Turskoj 2010. godine, ali njegovo mišljenje o učinku Orlova na Mundobasketu u Kini nosi veliku težinu.

- Ne bih dizao toliku dramu kao što se to trenutno radi. Jedini faktor iznenađenja jeste to što smo mi Srbi s medaljom već 'otišli' na prvenstvo. Mi unapred ispratimo vaterpoliste sa zlatom u rukama... I odbojkašice, odbojkaše, košarkaše... Unapred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već imamo zlato i onda je skandal ako tako ne bude. Imamo stanovnika koliko na Menhentnu ima u jednoj zgradi, mi smo jedna mala zemlja sa tolikim uspesima. Tebi treba samo učešće na Svetskom prvenstvu da bude čast, jer to je prvenstvo čitavog sveta, tu igraju najbolji timovi na planeti - rekao je Savanović za "Mocartsport".

Osvrnuo se proslavljeni as i na poslednje poraze od Španaca i Gaučosa, koja su srpske reprezentativce koštala plasmana u polufinale.

- Ako gledamo uprošćeno, mi smo podbacili samo jednu utakmicu, nama je bila neophodna samo jedna pobeda da uđemo među četiri najbolja na svetu. To nije uopšte skandal, to je sjajna generacija momaka, sjajno vođena Đođevićem... Treba da zaboravimo ovo, da se bacimo na sledeće prvenstvo. Igramo i dalje najbolju košarku na svetu.

Budući da godinama gaji veliko prijateljstvo sa još jednim legendarnim reprezentativcem, a danas uspešnim trenerom Sašom Obradovićem, Savanović je prokomentarisao da li bi njegov nekadašnji saigrač mogao u budućnosti da sedne na klupu Orlova.

- Saša je čovek koji je u ono vreme, one generacije i uspona bio jedan od najbitnijih igrača i koji je napravio ime i radio stvari koje niko drugi nije želeo da radi. Košarkaš koji pored tako blistave karijere pravi još tako bolju trenersku karijeru i kojeg ja u nekoj skorijoj budućnosti vidim i kao selektora i kao osvajača medalja sa Srbijom, sigurno - istakao je Duško Savanović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julija Iljasova, supruga turskog košarkaša Ersana Iljasove.

😍😍❤️😍😍

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on Feb 14, 2017 at 12:52pm PST

Turk yemegi gibisi yok !!!

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on Aug 17, 2014 at 11:22am PDT

Selfie.... London bridge!!! #london #selfie #love

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on Jan 17, 2015 at 4:22am PST

LA!!!!

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on Apr 24, 2014 at 1:27am PDT

Happy Mother’s Day 😘🌹

A post shared by Ersan Ilyasova (@ersanilyasova7) on May 13, 2018 at 11:02am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.