BET SPECIJAL: Ko je bolja kombinacija - Bogdan i Mačvan ili Jović i Bobi?

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2017, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BET SPECIJAL: Ko je bolja kombinacija - Bogdan i Mačvan ili Jović i Bobi?

I još ponešto?

Posle meseci iščekivanja došlo je vreme da srpski košarkaši krenu u nove izazove. Zlato posle svih otkaza više niko glasno ne pominje, ali da se ne lažemo - svi se potajno nadamo, iako bismo verovatno bili zadovoljni medaljom bilo kog sjaja. Do nje dalek je put, a počinje današnjom utakmicom protiv Letonije Kristapsa Porzingisa i braće Bertans.

Nimalo lak zalogaj za početak, ali zna se šta u svetu košarke predstavlja reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srbije. I zato puna podrška za kapitena Milana Mačvana i ostale! U pobedu ne sumnjamo, ali kako bi ceo ugođaj bio potpun MOZZART je za ljubitelje klađenja pripremio i slobodne igre koje inače nećete pronaći u ponudi.

Recimo, da Srbija pobeđuje dvocifrenom razlikom što se plaća kvotom 2,60. Ili da Orlovi postižu 90 ili više poena za kvotu 5,50. Takođe, možete da tipujete i na to hoće li ili ne Bogdan Bogdanović postići tri ili više trojki, da li će Boban Marjanović upisati tri ili više “banana“.

Nama posebno zanimljive su dve sledeće igre: Da li će nekadašnji udarni tandem Partizana Bogdan Bogdanović i Milan Mačvan zajedno postići 30 ili više poena? I da li će Stefan Jović i Boban Marjanović, bivši igrači Crvene zvezde, ubaciti 25 ili više poena? Poznaju se, razumeju se i znaju da igraju tu košarku.

Uostalom, pogledajte i sami pa sami izabereti šta vam je po volji.

8662: Srbija pobeđuje dvocifrenim razlikom - 2,60

8663: Srbija pobeđuje u svakoj četvrtini - 7,20

8664: Srbija postiže peko 89,5 poena na meču - 5,50

8665: Bogdanović postiže preko 2,5 trojki na meču - 2,80

8666: Lučić postiže preko 1,5 trojki na meču - 2,60

8667: Marjanović će imati više od 2,5 blokada na meču - 3,00

8668: Bogdanović i Mačvan zajedno postižu preko 29,5 poena na meču  - 3,00

8669: Jović i Marjanović zajedno postižu preko 24,5 poena na meču - 2,20

NAPOMENA: Sve igre iz specijala mogu se igrati samo u singlu. Za SLOBODNU IGRU računaće se i eventualni produžeci. Za sve igre iz specijala merodavan je oficijalni sajt www.fiba.basketball/eurobasket/2017

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.