BET INFO: Golovi u drugom poluvremenu? Za kvotu 15,27 igraju Roma, Monako...

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BET INFO: Golovi u drugom poluvremenu? Za kvotu 15,27 igraju Roma, Monako...

Šta kažu nizovi...

Nije najrasprostranjenija igra među ljubiteljima sportskog klađenja, ali ume da bude i te kako zgodna: makar dva gola u drugom poluvremenu. Kad je neko izraziti favorit odličan način da pojačate kvotu. Ali nije lako uhvatiti je, pa smo se malo razonodili kraćim proučavanjem nizova u jačim ligama Evrope.

I tako uvideli da je Monako bar do sada bio apsolutno najsigurniji izbor za ovu igru: čak osam uzastopnih utakmica Kneževa donela su makar >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dva gola u drugom poluvremenu. Sledi vruće gostovanje kod Sent Etjena, pa ako sumnjate u Monakovu sposobnost da izbori dvojku okušajte se sa 2ug2+, plaća se kvotom 2,30.

Kako utakmica odmiče gas pojačava i Roma na čijih šest poslednjih ligaških utakmica prošla je igra o kojoj pričamo. Doduše, sada gostuje kod Empolija na čijim mečevima pada najmanje golova u Seriji A - u proseku 1,50 po meču. Ali ako mislite da će Vučica uspeti da u drugom poluvremenu probuši njegovu odbranu - ili pak da će toliko napadati da će otvoriti previše prostora pozadi - imajte na umu da se ovde igra 2ug2+ plaća kvotom 1,98.

Tek nešto manje, 1,95, sleduje za 2ug2+ na utakmici Las Palmasa i Selte, koja je vezala pet mečeva sa makar dva gola u drugom poluvremenu. Las Palmas oscilira, ali njegove utakmice umeju da budu uzbudljive.

I za kraj Holanđani naravno. Herenven sa šest uzastopnih mečeva na kojima je prošla igra 2ug2+. A u nedelju putuje u Roterdam na gostovanje kod vodeće Fajenorda, koji na svom De Kajpu redovno teroriše rivale. Otud i malo skromnija nagrada u vidu kvote 1,72.

Sve skupa za četiri utakmice 15,27. Tek da znate...

Kvote za utakmicu 2ug2+:

1006: Empoli - Roma (1,98)

1607: Fajenord - Herenven (1,72)

4009: Las Palmas - Selta (1,95)

5007: Sent Etjen - Monako (2,30)

Ukupna kvota: 15,27

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.