BERNABEU U TRANSU: Kristijano Ronaldo se vratio u Madrid (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2020, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BERNABEU U TRANSU: Kristijano Ronaldo se vratio u Madrid (VIDEO)

Pobeda u "El Klasiku" i povratak na prvo mesto.

Fudbaleri Real Madrid slavilu su u “El Klasik” i vratili se na lidersku poziciju. “Kraljevski klub” je savladao najljučeg rivalka Barselonu sa 2:0, a među onima koji su ipratili ovaj spektakl u Madridu našao se i Kristijano Ronaldo.

Prvi put otkako je napustio Real, portugalski fudbaler našao se na tribinama. Njegovom Juventusu je zbog koronavirusa odložen meč protiv Milana, pa je Ronaldo odlučio da slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan provede na “Snatjago Bernabeu”. Došao je da bodri bivši klub.

Cristiano celebrating Real Madrid’s win against Barcelona at the Bernabéu. #ElClasico pic.twitter.com/mjpDXfm5xs

— Real Madrid Info (@RMadridInfo) March 1, 2020

Ne samo da je Kristijano navijao za Real Madrid, već je bio oduševljen mladim Vinisijusom, strelcem prvog pogotka. Kažu da je veliki Ronaldo posle susreta čestitao mladom Brazilcu na pruženoj partiji i ohrabrio ga za neka buduća dela…

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.