Vinisijus i Marijano srušili Barsu – Real na čelu LaLige!

Izvor: B92, 01.Mar.2020, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vinisijus i Marijano srušili Barsu – Real na čelu LaLige!

Fudbaleri Real Madrida savladali su Barselonu u meču 26. kola španske LaLige.

El klasiko, 277. po redu, pripao je Realu – 2:0 (0:0).

Real Madrid sada ima 73 ligaške pobede u međusobnim duelima sa Barselonom, naspram 72 pobede katalonskog velikana.

Real je bio konkretniji na startu i imao je nekoliko polu-prilika, dok je Barselona čekala svoju šansu više iz kontre, iako je imala veći posed lopte.

Od 30. minuta Barsa je dodala gas – Artur >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prvo ostao usamljen ispred Kurtoe, posle odličnog dodavanja Grizmana u prostor, a zatim se i Mesi našao u istoj situaciji, međutim Belgijanac na golu Reala je oba puta odreagovao fantastično i sačuvao je svoju mrežu.

U drugom poluvremenu situacija se okrenula.

Real je konstatno napadao, a blistao je nemački golman Mark Andre ter Štegen.

Prvo je u 54. minutu odbranio odličan udarac Iska sa ivice šesnaesterca. Izvadio je loptu koja je išla u rašlje odbranom jednom rukom. Zatim je posle četiri minuta još jednom odbranio nemoguće, međutim gol se svejedno ne bi važio jer je bio ofsajd.

Benzema je promašio u 63. minutu nepromašivo. Dobio je loptu po visu i ostao usamljen na drugoj stativi, ali je loše zahvatio i šutirao preko gola sa nekoliko metara.

Ter Štegen je u 69. minutu nogom odbranio udarac Serhija Ramosa sa nekoliko metara, ali dva minuta kasnije prima gol.

Vinisijus je dobio loptu u prostor od Krosa, šutirao u bliži ugao nemačkog golmana i doveo Real u vođstvo.

Nakon toga, u 76. minutu je Marselo zaustavio Mesija, a u 83. minutu je Pike ostao usamljen u petercu, ali je šutirao glavom pored gola.

Real je ovom pobedom preuzeo prvo mesto na tabeli od Barselone.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema iznenađenja u Barsi, evo kako Real izgleda bez Jovića! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020

Sve je spremno za pravi spektakl...Večeras od 21 čas nas očekuje jedan od najvećih svetskih fudbalskih derbija...U okviru 26. kola španske Primere, snage će u Madridu odmeriti Real i Barselona, a sve je spremno za novi spektakl...Zinedin Zidan je odlučio da izostavi Luku Jovića iz tima, pa će...

Nastavak na Sportske.net...

Realov navijač više, Kristijano Ronaldo! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2020, 09:27

Prvi put na "Bernabeu" posle odlaska u Juve....Utakmica između Juventusa i Intera je odložena, Ronaldo je bio bez obaveza za vikend, prvi put se vratio posle odlaska na "Bernabeu". on je gledao "El Klasiko", jasno, navijao za bivši klub, kome mnogo nedostaje, ako je suditi po rezultatima iz prošle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.