BENČIĆEVA NIJE UZELA DRUGO ZLATO: Nastavljena SEZONA iz SNOVA za Krejčikovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 14:19

BENČIĆEVA NIJE UZELA DRUGO ZLATO: Nastavljena SEZONA iz SNOVA za Krejčikovu

Gotov turnir u tenisu.

Čehinje Barbora Krejčikova i Katerina Sinijakova osvojile su zlatnu medalju na olimpijskom turniru u Tokiju, pošto su u finalu savladale Švajcarkinje Belindu Benčič i Viktoriju Golubić sa 2:0 (7:5, 6:1).

Lil je iznenađujuće uzeo titulu ispred PSŽ-a prošle sezone, pa Sveci večeras (20.00) u Superkupu Francuske imaju veliki motiv da se osvete - kvota na trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PSŽ-a je 1,95, na Lil 4,00, a na iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lil - PSŽ.

Tako Belinda Benčić nije uspela da se domegne drugog zlata u Tokiju pošto je prethodno slavila u singlu.  Krejčikova i Sinijakova nedavno su osvojile Rolan Garos i bile su favoritkinje, a na ruku im je išlo i to što je Benčič u subotu osvojila zlato u singlu i što iza sebe ima mnogo mečeva.

Nastavljena je sezona iz snova za Krejčikovu, koja je osvojila Rolan Garos i u singlu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NESVAKIDAŠNJA SCENA U SKOKU UVIS: Baršim i Tamberi podelili zlatnu medalju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021

Uzbudljivo do samog kraja...Ono što mu je izmaklo pre pet godina u Rio de Žaneiru, sada nije – Mutaz Isa Baršim novi je osvajač je zlatne medalje u skoku uvis! Međutim, to zlato će sada podeliti sa Đanmarkom Tamberijem, pošto su obojica preskočili 2,37, i to iz istog broja pokušaja...Lil...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.