SUPERKUP FRANCUSKE: Sveci spremili OSVETU senzacionalnom ŠAMPIONU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 07:45

SUPERKUP FRANCUSKE: Sveci spremili OSVETU senzacionalnom ŠAMPIONU!

Borba za prvi trofej u novoj sezoni.

Ni najveći optimisti nisu mogli da predvide kako će u prethodnom šampionatu Francuske, titulu osvojiti Lil.

Lil je iznenađujuće uzeo titulu ispred PSŽ-a prošle sezone, pa Sveci večeras (20.00) u Superkupu Francuske imaju veliki motiv da se osvete - kvota na trijumf PSŽ-a je 1,95, na Lil 4,00, a na iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lil - PSŽ.

Prebogati Pari sen Žermen morao je da čestita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipi sa "Pjer Moroa" stadiona. U izuzetno uzbudljivom finišu, Lil je stigao do četvrte titule u klupskoj istoriji, a prve posle tačno decenije.

Stoga je i razočaranje na "Parku prinčeva" bilo neopisivo. Uz eliminaciju iz Lige šampiona u polufinalu od Mančester Sitija, Sveci su izgubili i "već viđen" pehar u prvenstvu, koji su pre toga tri puta zaredom osvajali, a sedam puta u poslednjih devet godina.

Zato će Nejmar, Mbape i ostale zvezde Parižana učiniti sve da se u večerašnjem duelu revanširaju novom prvaku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA NE STAJE: Cifra je POJAČANA, ponuđen mu je UGOVOR! Čeka se NJEGOV odgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021

Crveno-beli ne odustaju...Prethodnih dana pojavila se mogućnost odlaska Lendrija Noka iz Crvene zvezde. Najbolji igrač finalnog meča ABA lige protiv Budućnosti nalazi se na meti Bajerna iz Minhena i Baskonije, ali ne treba isključiti ni njegov ostanak na Malom Kalemegdanu!..Lil je iznenađujuće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PSŽ NA LIL BEZ NEKOLIKO IGRAČA: Evo gde možete da gledate utkmicu!

Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2021

Lil i PSŽ odmeriće snage u večerašnjoj utakmici Superkupa Francuske.  Lil kao osvajač Lige 1 i PSŽ kao pobednik Kupa Francuske sastaće se večeras Blumfild Stadionu u Tel Avivu gde će se boriti za prvi trofej u novoj sezoni. Parižani imaju gorak ukus u ustima nakon prošlogodišnje neuspele...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.