PALE PRETNJE IZ MOLDAVIJE: Uveren sam da PROLAZIMO Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 19:23

PALE PRETNJE IZ MOLDAVIJE: Uveren sam da PROLAZIMO Zvezdu

Duel trećeg kola kvalifikacija zaČLigu šampiona.

Grk Dimitrios Kolovos (28), jedan od glavnih fudbalera Šerifa, narednog rivala Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ovog leta je posle uspešne pozajmice, potpisao ugovor sa šampionom Moldavije.

Lil je iznenađujuće uzeo titulu ispred PSŽ-a prošle sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa Sveci večeras (20.00) u Superkupu Francuske imaju veliki motiv da se osvete - kvota na trijumf PSŽ-a je 1,95, na Lil 4,00, a na iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lil - PSŽ.

Kolovos igra u veznom redu. U Grčkoj je igrao za Olimpijakos, Panionios i Panatinaikos, a oprobao se i u Belgiji i Holandiji, gde je stekao epitet reprezentativca Grčke.

U razgovoru za moldavske medije dotakao se i dvomeča sa srpskim šampionom.

- Cilj mi je da sa Šerifom osvojim sve trofeje ove godine, i da što dalje doguramo u Evropi. Mislim da je Crvena zvezda dobar i snažan tim. Biće teško u okršaju s njima, ali verujem u naše snage. Uveren sam da ćemo proći u sledeću rundu u Ligi šampiona - poručuje Kolovos.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

‘ZVEZDA JE JAKA, ALI SAM UVEREN U NAŠ PROLAZ’: Grk iz Šerifa zapretio Zvezdi pred duel u Beogradu!

Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2021

Sve je bliži duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Šerifa.. The post ‘ZVEZDA JE JAKA, ALI SAM UVEREN U NAŠ PROLAZ’: Grk iz Šerifa zapretio Zvezdi pred duel u Beogradu! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.