BELGIJANCI NE ŽELE OPET NA TEREN: Evo šta će biti sa mečom Srbije u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 07:48

BELGIJANCI NE ŽELE OPET NA TEREN: Evo šta će biti sa mečom Srbije u Nišu

FIBA jasna.

Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Belgije prekinuta je u nedelju uveče u niškoj dvorani “Čair” posle dva minuta zbog nestanka struje pri rezultatu 6:3 z goste.

FIBA je donela odluku da se meč nastavi u ponedeljak od 19 časova, ali veliko je pitanje da li će nastavka uopšte biti. Gosti nisu zadovoljni odlukom i ne žele da igraju u ponedeljak, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << videćemo da li će u toku dana promeniti odluku.

The #FIBAWC European Qualifiers game between Serbia and Belgium on July 3 in Nis, Serbia was interrupted due to technical issues related to lighting in the venue.

The game will resume on July 4 at 19:00 local time with 7:54 to play in Q1 and the score of 🇧🇪 6-3 🇷🇸#WinForAll pic.twitter.com/4c7x5LMOCi

— FIBA Basketball World Cup (@FIBAWC) July 3, 2022

Ukoliko Belgijanci ne budu izašli na teren u ponedeljak, propozicije su jasne - Srbija će dobiti utakmicu službenim rezultatom 20:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Srbije poraženi od Belgije, Svetsko prvenstvo sve dalje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2022

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je večeras u Nišu od Belgije sa 74:73 (23:21, 15;17, 15:22, 21:13) u poslednjem meču prve faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, čime je sebi znatno zakomplikovala plasman na planetarni turnir naredne godine...Podsetimo, utakmica u dvorani Čair prekinuta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Belgijanci zbog prekida tražili pobedu za "zelenim stolom", FIBA potvrdila nastavak meča

Izvor: RTS, 04.Jul.2022

Košarkaška reprezentacija Srbije trebalo bi u ponedeljak uveče da nastavi utakmicu sa Belgijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2023. godine. Srbija i Belgija započele su meč u nedelju uveče, ali je on prekinut i na kraju odložen zbog nestanka električne energije u hali "Čair"....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.