BATAK: Motivisani smo kao i uvek, očekujem pravi derbi protiv TSC-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 12:28

BATAK: Motivisani smo kao i uvek, očekujem pravi derbi protiv TSC-a

Vojvodina gostuje u Bačkoj Topoli u nedelju od 17 časova.

Trener Vojvodine Radoslav Batak istakao je da će njegova biti motivisana u nedelju protiv TSC u Bačkoj Topoli iako Novosađani ne mogu da se pomere sa petog mesta kojim su obezbedili plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.

 - Kao i pred poslednju utakmicu na našem stadionu, kad sam rekao da nas čeka derbi i da ćemo dati sve od sebe, to smo i pokazali jednom atraktivnom igrom uz dva postignuta gola. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sa istom takvom željom i motivom idemo u goste u Bačku Topoli da odigramo još jednu dobru utakmicu protiv jakog rivala u pravom vojvođanskom derbiju. Nadam se lepoj igri i pozitivnom rezultatu - rekao je Batak.

Šef struke "lala" se podsetio kako je TSC prošle sezone u poslednjem kolu ostao bez plasmana u Evropu, ali je verovao treneru i sad je u borbi za kvalifikacije za Ligu šampiona.

 - TSC je organizovan klub i prošle sezone su u poslednjem kolu ostali bez Evrope, i gde smo mi, moja ekipa i ja kao trener Radničkog izvukli benefit. TSC je odlučio da ostavi trenera i nastavi svoj put i ove sezone se bore za poziciju broj dva i plasman u Ligu šampiona. Kako će oni ući u meč, to je njihova stvar. Mi želimo da se pokažemo u što boljem svetlu - istakao je Batak.

Šef struke Novosađana najavio je i određene promene u timu, uz napomenu da svaki igrač zna šta znači nositi dres Vojvodine.

 - Od našeg prvog dana, svi igrači su znali da imamo taj imperativ, jer igramo za Vojvodinu. Mi smo neki naš cilj ostvarili. Ali mislim da ćemo i ovu utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno, jer nam je to neophodno ako želimo kontinuitet. Ja želim da moji igrači osete uvek taj pozitivni pritisak, jer je to fudbal i tako jedino možemo da napredujemo i da predstavljamo Vojvodinu na pravi način. Isti igrači koji su bili u protokolu na poslednjoj utakmici, tu su i sada. Priključićemo i naše omladince i Bukinca i Kovačeva, jer je Milosavljev povređen, a Busnić ima žute kartone. Bjeković nedelju dana trenira bez bolova i on će takođe biti u protokolu - zaključio je Batak.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.