Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2017, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAŠ LOŠA ‘PANJENKA’: Roben krajnje čudno bocnuo loptu, a golman će još dugo sanjati svoju bruku (VIDEO)

Arjen Roben je večeras postigao prvi gol za Holandiju protiv Švedske, ali je vrlo lako mogao da bude umalo tragičar kom bi se smejala cela planeta.

Ali je Holanđanin imao sreće, i veće salve podsmeha idu golmanu reprezentacije Švedske, Robinu Olsenu.
Viktor Lindelof je u 15. minutu igrao rukom u svom kaznenom prostoru i ‘lale’ su dobile jedanaesterac, a Roben je preuzeo odgovornost i lopti prišao krajnje nonšalantno.
Pokušao je da izvede >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ‘Panjenku’, ali u tome nije baš do kraja uspeo, bez obzira što je postigao gol.
Loše je zahvatio loptu i poslao je u stranu u koju se bacio i Olsen, ona je išla ka njemu, ali je golman Šveđana dozvolio da mu nekim čudom prođe kroz noge i uđe u mrežu.
Greška za greškom i sreća se osmehnula Robenu i još kako zalupila vrata Olsenu.

(Izvor: youtube / García Cedeño)
The post BAŠ LOŠA ‘PANJENKA’: Roben krajnje čudno bocnuo loptu, a golman će još dugo sanjati svoju bruku (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.