BARSELONA OSTALA BEZ DVOJICE: Pedri i De Jong odsutni duže vreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 19:30

BARSELONA OSTALA BEZ DVOJICE: Pedri i De Jong odsutni duže vreme

Obojica su se povredila u meču protiv Atletik Bilbaa.

Fudbaleri Barselone Frenki de Jong i Pedri odsustvovaće duže vreme van terena, prenose španski mediji. Barselona je saopštila da su se De Jong i Pedri povredili na jučerašnjem meču 27. kola La Lige protiv Atletik Bilbaa (0:0). Međutim, Barselona nije saopštila koliko će dvojica fudbalera odsustvovati sa terena.

De Jong (26) je doživeo povredu ligamenata desnog skočnog zgloba, a španski mediji ističu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će holandski fudbaler da pauzira najmanje četiri nedelje. On je ove sezone odigrao 27 utakmica za katalonski klub.

Pedri (21) će povrede mišića desne butine morati da pauzira najmanje šest nedelja, ali španski mediji navode da fudbaler Barselone neće da žuri sa povratkom na teren. On je ove sezone nastupio na 24 meča za katalonski klub. Barselona se nalazi na trećem mestu na tabeli La Lige sa 58 bodova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nova glavobolja za Ćavija

Izvor: B92, 04.Mar.2024

Fudbaleri Barselone Frenki de Jong i Pedri odsustvovaće duže vreme van terena, prenose španski mediji...Barselona je saopštila da su se De Jong i Pedri povredili na meču 27. kola La Lige protiv Atletik Bilbaa (0:0). Međutim, Barselona nije saopštila koliko će dvojica fudbalera odsustvovati sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.