BARAŽ LIGE NACIJA: Srbija mogla i bolje da prođe u prvom meču

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 19:18

BARAŽ LIGE NACIJA: Srbija mogla i bolje da prođe u prvom meču

Revanš je 27. februara.

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno, 1:1, u Staroj Pazovi sa selekcijom Islanda u prvom meču baraža za plasman u Diviziju A lige nacija. Revanš je 27. februara u Islandu.

U 19. minutu Tijana Filipović je samo pomerila loptu iz kornera do Jelene Čanković i krenula ka napred, Čankovićeva je podigla loptu, Filipović sjajno pratila i postigla gol za Srbiju i vođstvo 1:0.

Ipak, samo pet minuta kasnije nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neobjašnjivo smušene reakcije kapitena Violete Slović i Nevene Damjanović u gužvi ispred gola Srbije Islanđanke dolaze do izjednačenja. Gol je postigla Hlin Eriksdotir.

SRBIJA - ISLAND 1:1 (1:1)

STRELCI: Filipović 19. - Eriksdotir 24.

Sportski centar FSS u Staroj Pazovi.

Sudija: Eva Augustin (Poljska).

Crveni karton: Dina Blagojević 82. (Srbija)

Srbija: Kostić, Petrović (od 89. Matejić), Slović, Damjanović, Frajtović, Čanković, Blagojević, Milivojević, Poljak (od 89. Ilić), Damnjanović, Filipović (od 65. Mijatović).

Island: Ivasdotir, Gudr. Arnardotir, Vigosdotir, Sigurdardotir, Heidersdotir, Johansdotir, Vihjalmsodotir, Magnusdotir (od 58. Antonsdotir), S. Jonsdotir, H. Eriksdotir (od 69. Kristinsdotir), Zomers (od 58. Haldorsdotir).

U 82. minutu Dina Blagojević je dobila direktan crveni karton, možda i prestrogo, ali tako je sudija video. Inače, nije bilo VAR-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbija ispustila pobedu protiv Islanda

Izvor: B92, 23.Feb.2024

Ženska reprezentacija Srbije igrala je nerešeno 1:1 (1:1) sa Islandom u prvom meču baraža za plasman u A diviziju Lige nacija...Srbija je tokom većeg dela susreta bila bolji rival, imala je i vođstvo, ali ponovo je propustila priliku da savlada selekciju koja spada u red fudbalski, kada se radi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.