BARAĆ: Moramo da odigramo sa vrhunskom energijom i koncentracijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 12:57

BARAĆ: Moramo da odigramo sa vrhunskom energijom i koncentracijom

Mega dočekuje Budućnost sutra od 18 časova.

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je pred utakmicu sa ekipom Budućnosti da njegov tim meč mora da odigra sa vrhunskom energijom i koncentracijom. Košarkaši Mege u nedelju do 18 čaova dočekuju ekipu Budućnosti u drugom meču četvrtfinalne serije ABA lige. U prvoj utakmici u Podgorici bolja je bila ekipa Budućnosti rezultatom 94:77.

 - U svetlu tragedije koja je zadesila nasu zemlju, izuzetno je teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrati. Analizirali smo greške sa prethodne utakmice gde smo mogli da se uverimo u kvalitete Budućnosti. Očekujem da budemo bolji, a da bismo vratili seriju u Podgoricu moramo da odigramo sa vrhunskom energijom i koncentracijom - istakao je Barać.

Bek Mege Luka Cerovina smatra da domaći teren može da pomogne njegovom timu.

 - Očekuje nas druga utakmica četvrtfinala plej-ofa ABA lige protiv ekipe Budućnosti. Sada igramo na našem terenu u Sremskoj Mitrovici gde smo i pre mesec dana imali sjajnu podršku sa tribina. Sigurno je da su tragični događaji koji su se desili prethodnih dana uticali na sve nas, ali ćemo dati sve od sebe i probati da dođemo do još jedne utakmice u Morači - zaključio je Cerovina.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.