BALOTELI ODLAZI IZ NICE: Njegov novi klub će vas iznenaditi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BALOTELI ODLAZI IZ NICE: Njegov novi klub će vas iznenaditi (FOTO)

Napadač blizu povratka u reprezentaciju Italije.

Mario Baloteli već je najavio da će na kraju sezone otići iz Nice, a interesovanje za njegovo dovođenje pokazala je Borusija Dortmund.

ČEH ODLAZI IZ LONDONA: Arsenal već pronašao novog golmana (FOTO)

I ZVANIČNO BEZ PREMCA: Mohamed Salah NAJBOLJI igrač Premijer lige (VIDEO+FOTO)

Italijan za kojeg se u poslednje vreme spekuliše da bi ponovo mogao da obuče dres reprezentacije Italije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošto će na klupu Azura sesti Roberto Manćini, ove sezone igra veoma dobro za Nicu i postigao je 18 golova.

Mario Balotelli on #BVB radar after #OGCNice brace https://t.co/E76qYQDPSE #OGCN #ASRoma #Napoli pic.twitter.com/wwm3x3VqEB

— footballitalia (@footballitalia) May 13, 2018

Mediji prenose da se Borusija nada da će dovesti Balotelija ako uspeju da privole trenera Nice Lusijena Favra da pređe u Dortmund. Ipak, osim Borusije za Balotelija su pokazali Roma i Napoli.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.