BAJERN I DALJE NE ZNA ŠTA JE TO PORAZ: Ovo je bilo Milerovo popodne! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Nov.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJERN I DALJE NE ZNA ŠTA JE TO PORAZ: Ovo je bilo Milerovo popodne! (VIDEO)

Bajern slavio u Frankfurtu, Miler postigao het-trik*Di Mateov Šalke poražen u Frajburgu*U Hofenhajmu palo sedam golova*Slab učinak Srba

Bajern Minhen ni posle 11 kola Bundeslige i dalje ne zna za poraz. Bavarci su u subotu popodne zabeležili novu pobedu, a ovoga puta na gostovanju u Frankfurtu rezultatom 4:0  i tako još jednom pokazali da je jako mali broj utakmica u nemačkom prvenstvu na kojima neće osvojiti sva tri boda.

Junak pobede Bajerna bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je Tomas Miler, koji je postigao tri pogotka, dok je konačan rezultat postavio Šaćiri. U domaćoj ekipi, Slobodan Medojević je odigrao svih 90 minuta, dok je Aleksandar Ignjovski ceo meč odgledao sa klupe.

U subotu popodne je odigrano još četiri meča, a treba izdvojiti remi Bajer Leverkuzena i Majnca (Filip Đuričić je ceo meč ogledao sa klupe), poraz Šalkea u Frajburgu, za koji je svih 90 minut odigrao Stefan Mitrović, kao i sedam golova na utakmici između Hofenhajma i Kelna. Gosti su slavili rezultatom 4:3.

Treba još napomenuti da je u pobedi Augzburga nad Paderbornom, Nikola Đurđić odigrao poslednjih pet minuta.

Bundesliga 11. kolo:

Petak:

Herta – Hanover 0:2

Subota:

Bajer Leverkuzen – Majnc 0:0

Ajntraht Frankfurt – Bajern Minhen 0:4

(Miler 23, 64, 67, Šaćiri 86)

Frajburg – Šalke 2:0

(Gunter 22, Šmid 68)

Augzburg – Paderborn 3:0

(Verner 7, 47, Kalsen 68)

Hofenhajm – Keln 3:4

(Salaj 2, Firmino 39, 45 – Olkovski 5, 83, Lehman 12 Ujah 35, )

Verder – Štutgart 18.30

Nedelja:

Volfsburg – HSV 15.30

Borusija Mehengladbah – Borusija Dortmund 17.30

Tabela: Bajern Minhen 27, Volfsburg 20 (-1), Borusija Mehengladbah 20 (-1), Hanover 19, Hofenhajm 17…..Štutgart 9 (-1), Borusija Dortmund 7 (-1), Verder Bremen 7 (-1).

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Het-trik Milera za novu pobedu Bajerna, sedam golova na meču u Hofenhajmu

Izvor: Blic, 08.Nov.2014

Lider Bundeslige, Bajern iz Minhena, bez većeg problema je pobedio Ajntraht u Frankfurtu, a junak utakmice je Tomas Miler, koji je postigao het-trik, dok su u neizvesnom meču fudbaleri Kelna savladali Hofenhajm sa 4:3...Bavarci su do prednosti stigli u 23. minutu, što je nateralo tim naših Slobodana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.