BAHAR PRECRTAO I NJIH? Zvezda stigla u Rusiju BEZ DVA ISKUSNA IGRAČA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 09:31

BAHAR PRECRTAO I NJIH? Zvezda stigla u Rusiju BEZ DVA ISKUSNA IGRAČA!

Nema ih u timu...

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u Sankt Peterburg gde ih očekuje drugi deo letnjih priprema za novu sezonu. Posle kraćeg perioda u Beogradu koji je ubrzo zamenjen Zlatiborom, fudbaleri i stručni štab srpskog šampiona zaputio se ka Sankt Peterburgu gde ih očekuje tri prijateljska duela.

Na spisku onih na koje će Bahar računati u završnici priprema nema Miloša Gordića kojeg očekuje pozajmica u IMT, baš kao i Jovana Mituljikića, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedostaju, Nikola Knežević i Andrija Radulović čiji je transfer u Vojvodinu praktično završen, te standardniji prvotimci Marko Gobeljić i Slavoljub Srnić koji će napustiti klub kako je i najavljeno.

Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Zoran Popović, Aleks Vigo, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Lazar Nikolić, Edmund Ado, Srđan Mijailović, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Kings Kangva, Marko Stamenić, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Piter Olajinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

U Beogradu je, kako bi se u potpunosti oporavio od povrede ostao Jegor Prucev, dok je Irakli Azarov na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine.

Zvezdu u Sankt Peterburgu očekuju tri prijateljske utakmice, a rivali su Zenit (4. jul), Nefči (8. jul) i Fenerbahče (12. jul). Svi mečevi su na programu od 19:30.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.