BAHAR OTPISAO TROJICU: Zvezda će bez njih na Mančester siti

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 18:35

BAHAR OTPISAO TROJICU: Zvezda će bez njih na Mančester siti

Trener prelomio.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas igraju prvi meč grupne faze Lige šamppiona protiv Mančester sitija u Engleskoj.

Pored seniorskog tima, i omladinci Crvene zvezde će ove sezone igrati Ligu šampiona - zajedno u grupi sa Mančester Sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom.

Tom prilikom crveno-beli su licencirali 40 fudbalera, a na spisku se nalaze i trojica članova prvog tima. U pitanju su Kosta Nedeljković, Jovan Šljivić i Jovan Mijatović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Oni će ovog utorak od 16 časova igrati upravo za omladince, pošto ih je Barak Bahar otpisao sa seniorskog spiska.

Definitivno je ovo mudar potez trenera Zvezde, pošto će ovaj trio i te kako značiti omladincima, a u seniorskom timu verovatno ne bi ni dobili priliku da zaigraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.