BAHAR SE NASMEJAO PRED LAJPCIG KADA JE ČUO OVU MUZIKU: Željno čeka jedan momenat (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 17:21

BAHAR SE NASMEJAO PRED LAJPCIG KADA JE ČUO OVU MUZIKU: Željno čeka jedan momenat (VIDEO)

Ne ide na remi već na pobedu!

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona protiv RB Lajpciga, a pred izuzetno važan meč novinarima se obratio šef stručnog štaba Barak Bahar.

- Svaki meč je veoma važan, od početka do kraja. Ja verujem u moj tim, u moje pomoćnike. Nemam čega da se plašim sutra. U prethodnom meču smo pokazali neke veoma dobre momente, posebno nakon što smo primili gol u Lajpcigu. Mogli smo da stignemo i do 1:1. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Znamo da su oni ekipa koja igra brzo i može da nas kazni, ali verujemou nas - ističe Bahar.

- Mi moramo zajedno da igramo, da budemo kompaktni protiv tima kakav je Lajpcig. Ne smemo da ostavljamo prostora. Potrebna nam je dobra odbrana, ali i dobar napad.Neophodno je da napravimo pravi balans.

– Nikad ne igram na remi, već na pobedu. To DNK Zvezde, isto i mene. Prošla utakmica je pokazala da možemo da napravimo puno stvari protiv Lajpciga, kada smo u presingu možemo da postignemo gol protiv svake ekipe. Biće drugačije da se igra pred navijačima - rekao je Bahar.

Tokom konferencije, sa razglasa se čula himna Lige šampiona, što je i Izraelcu izmamilo osmeh na lice.

– Imali smo teže utakmice u gostima, dobro smo izgledali, a protiv Jang Bojsa smo izgubili dva boda, iako smo mogli da pobedimo - ocenjuje strateg Zvezde i ističe šta bi voleo:

- Zanimljiv trenutak bi mogao da bude da sudija označi kraj, a da pobedimo. Svakako je lepo čuti himnu Ligu šampiona.

Dotakao se i Aleksandra Kataija i toga hoće li Magiko biti spreman.

- Uvek razmišljamo o taktici i iznenađenjima. Nekada taktika padne u vodu posle deset minuta. Spremni smo na više scenarija. Ne znamo još da li će Aleksandar Katai biti potpuno spreman, ali verujem da će biti u timu - rekao je Barak Bahar

Tema je bilo i pismo navijača.

- Pričao sam sa igračima, pokazali smo pisma. Rekao sam da smo dobro igrali, tražio sam da prikažu više vatre na terenu. Znamo šta navijačima znači. Protiv Radnika smo dodali malo borbenosti, iako to nije bio previše kvalitetan meč.ada mislim da su svi mečevi bitni, i u prvenstvu i u Ligi šampiona. Treba da budemo fokusirani na RB Lajpcig jer je to veoma važna utakmica koja može da promeni tok sezone. Nakon toga ćemo se okrenuti utakmicama u domaćem šampionatu.

Podsećamo, meč se igra u utorak od 21 čas na Marakani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.