BAH UPOZORAVA: Odlaganje Igara koštaće nas nekoliko stotina miliona dolara

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2020, 17:24

BAH UPOZORAVA: Odlaganje Igara koštaće nas nekoliko stotina miliona dolara

Događaj pomeren za narednu godinu.

 Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah izjavio je danas da će odlaganje Olimpijskih igara u Tokiju za godinu dana zbog pandemije korona virusa MOK-u doneti dodatni trošak od nekoliko stotina miliona dolara.

 - Iako je prerano za davanje tačne cifre, sada već znamo da ćemo imati trošak od nekoliko stotina miliona dolara zbog odlaganja Igara. Zbog toga je potrebno da ispitamo i razmotrimo sve servise i usluge koje angažujemo za OI - rekao je Bah, a prenosi Skaj sport.

Olimpijske igre u Tokiju zbog koronavirusa odložene su za sledeću godinu i održaće se od 23. jula do 8. avgusta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bah: Odlaganje Igara koštaće nas nekoliko stotina miliona dolara

Izvor: RTS, 29.Apr.2020

. Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah izjavio je da će odlaganje Olimpijskih igara u Tokiju za godinu dana zbog pandemije koronavirusa toj organizaciji doneti dodatni trošak od nekoliko stotina miliona dolara.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.