B92.net na RG: Muke Srba  300 evra ni za šta

Izvor: B92, 25.Maj.2022, 13:29

B92.net na RG: Muke Srba " 300 evra "ni za šta"

Organizatore Rolan Garosa teško je pohvatati kada su termini i rasporedi mečeva u pitanju.

Vrlo često tenisere iz iste zemlje, ma koliko ih bilo, stavljaju u isto vreme i tako prave probleme nama novinarima.

Probleme, ali ne zbog termina, već zbog terena na kojem naši predstavnici igraju, ove srede imala je grupa srpskih navijača.

Njih smo sreli na meču Olge Danilović protiv Jil Tajhman, kada su nam se požalili da danas, ipak, neće moći da gledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onog zbog koga su prevashodno došli, Novaka Đokovića.

Do karte za "Filip Šatrije" stigli su u utorak i to jedva, osvežavajući sajt za prodaju ulaznica. Svakog je ona koštala 300 evra.

Oni su očekivali da će najbolji teniser sveta, baš kao i u prvom kolu, svoj meč igrati na Centralnom terenu.

Ipak, ubrzo je stigla razočaravajuća vest – Novak protiv Aleksa Molčana igra na stadionu "Suzan Lenglen".

Tako su srpski navijači došli u nezavidan položaj, a jedina šansa da gledaju Đokovića jeste da sačekaju nekog ko izlazi sa "Lenglena" i jednostavno sa njim razmene karte.

Samo, pitanje da li takvi postoje. Adut naših navijača u ovoj potencijalnoj trampi je Aleksander Zverev, koji na "Šatrijeu" igra protiv Sebastijana Baesa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.