SRPSKI DAN U PARIZU: Prva kreće Olga, Novak po najjačem suncu izlazi na teren

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 08:23

SRPSKI DAN U PARIZU: Prva kreće Olga, Novak po najjačem suncu izlazi na teren

Mečevi drugog kola Rolan Garosa.

Srbija će imati tri predstavnika u singlu na Rolana Garosu ove srede. Prva će na teren Olga Danilović, a zatim izlaze da igraju Filip Krajinović i Novak Đoković.

U borbi za treće kolo u 11 časova Olga Danilović će se sresti sa Žil Belen Teišman iz Švajcarske i biće to njen prvi duel sa trenutno 24. teniserkom na svetskoj listi.

Oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 12 časova, u muškoj konkurenciji Filip Krajinović počinje duel sa hrvatskim teniserom Bornom Gojom, koji je trenutno 223. na svetskoj listi, što će biti njihov prvi susret na terenu u karijeri.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izlazi na teren oko 14 časova na duel sa Slovakom Aleksom Molčanom.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olga Danilović zaustavljena u drugom kolu

Izvor: RTS, 25.Maj.2022

Srpska teniserka, Olga Danilović, poražena je u drugom kolu Rolan Garosa od Žil Belen Teišman iz Švajcarske sa 2:0 (6:4, 6:1). . Olga Danilović je poražena u drugom kolu turnira u dva seta od Žil Belen Teišman iz Švajcarske...Dobru borbu je pružila srpska teniserka...

Nastavak na RTS...

Četvrtak u Parizu: Đere i Medvedev otvaraju, Krunić i Kecmanović na "šestici"

Izvor: B92, 25.Maj.2022

Četvrtog dana takmičenja u Parizu na teren će u singlu izaći troje srpskih predstavnika...Laslo Đere i Danil Medvedev otvoriće program na stadionu "Filip Šatrije" u četvrtak...To je prvi meč na najvećem stadionu Rolan Garosa u četvrtak, a počeće tačno u podne...Biće im to drugi okršaj,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.