B92.net i Dijego: Kako legenda čuva čaroliju VIDEO

Izvor: B92, 23.Nov.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92.net i Dijego: Kako legenda čuva čaroliju VIDEO

Legendarni Dijego Armando Maradona trenutno živi i radi u Dubaiju gde je dao ekskluzivni intervju za B92.net, koji će uz video materijal uskoro biti objavljen.

Maradona je sa Nemanjom Đorđevićem razgovarao o svojoj karijeri, današnjem fudbalu, ikonama i herojima, kontaktima sa Đokovićem i Kusturicom, ali i drugim stvarima koje nisu toliko u vezi sa sportom.

Osim razgovora sa, po mnogima, najvećim fudbalerom svih vremena, B92.net je imao priliku da zaviri i u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svakodnevni život "Božje ruke".

Delić njegovih treninga uhvatili smo i kamerom, a vi možete odvojiti malo vremena da se uverite da je "El Pibe de Oro" i dalje u formi i da čarolija iz nogu ne može da nestane:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SP: Najveći i najbolji

Izvor: B92, 23.Nov.2016

Novo izdanje Sportskog pregleda B92.net donosi vam priče o odnosu FIBA i Evrolige, Dijegu Maradoni i Majklu Džordanu...Od tužbi i pretnji do predloga za saradnju. Tako izgelda odnos FIBA i Evrolige prethodnih godina, a kulminiralo je uoči ove sezone...Generalni sekretar FIBA Kamil Novak otkrio je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.